Vadelmasuklaakakku

Täyte:

75 g voi­ta
60 g tomuso­ke­ria
50 g suklaa­ta
1,5 dl kuo­hu­ker­maa
75 g vadel­ma­hil­loa

Koristelu:

2,5 dl kuo­hu­ker­maa
tomuso­ke­ria
250 g vadel­mia

Vaah­do­ta voi ja tomuso­ke­ri. Sula­ta 50 g suklaa­ta ja sekoi­ta voi­seok­seen. Kos­tu­ta kak­ku­poh­jat esim. vedel­lä. Levi­tä suklaa­täy­te alim­mal­le kak­ku­poh­jal­le, nos­ta toi­nen kakkupohja täyt­teen pääl­le. Vaah­do­ta 4 dl ker­maa. Ota 1/3 kuo­hu­ker­mas­ta ja sekoi­ta se vadel­ma­hil­loon ja levi­tä kak­ku­poh­jan pääl­le. Lai­ta kol­mas kakkupohja kan­nek­si. Levi­tä loput kuo­hu­ker­mas­ta koko kakun pääl­le ja koris­te­le vadel­mil­la.