Mansikkarahkakakku

Täyte:

2 dl kuo­hu­ker­maa
1 dl rah­kaa
200 g man­sik­ka­hil­loa
tomuso­ke­ria

Koristelu:

0,3 l man­si­koi­ta
3 dl kuo­hu­ker­maa
tomuso­ke­ria

Vis­paa 2 dl ker­maa ja maus­ta tomuso­ke­ril­la. Kos­tu­ta kak­ku­poh­jat esim. vedel­lä. Levi­tä kaik­ki hil­lo ja sen jäl­keen puo­let vis­pa­tus­ta ker­mas­ta alim­mal­le kak­ku­poh­jal­le. Lai­ta toi­nen kakkupohja pääl­le. Sekoi­ta rah­ka ja loput vis­pa­tus­ta ker­mas­ta ja levi­tä. Lai­ta kol­mas kakkupohja kan­nek­si. Levi­tä kuo­hu­ker­maa koko kakun pääl­le ja koris­te­le man­si­koil­la.